Wordt ook sponsor!

Kom jij als bedrijf/organisatie graag in contact met circa 6.000 studenten uit Breda? Is bekendheid binnen deze doelgroep iets waar jouw bedrijf naar streeft? Of is duurzaamheid iets wat past in jouw straatje? Dan kunnen we wellicht wat voor elkaar betekenen.

 

Sponsormogelijkheden

Ben je geïnteresseerd? Mail naar introfestival@avans.nl, bel naar 088-525 6349, of download onze sponsorbrochure.

Afterparty

Afterparty in jouw kroeg of club? Dat kan! We nemen je mee in alle communicatie over de afterparty's voor en tijdens het festival en jij mag jouw feestje promoten als officiële afterparty van het INTRO Festival.

Afterparty op jouw locatie
€ 600,-

Terreinsponsor

Uw reclamedoeken op de bouwhekken van het festivalterrein. Afmeting van het doek is 338cm X 174cm.

Per reclamedoek
€ 300,-

LED marketing

Op een LED-scherm van 4 x 4 meter laten wij verschillende visuals, artiestinformatie en eventueel ook uw reclame zien. De reclame is zonder geluid en mag max. 15 seconden duren.

Per reclamebericht
€ 450,-

Website

Uw logo prominent zichtbaar op onze website met een linkje naar uw website of pagina.

Per logo incl. link
€ 250,-

Informatiemarkt

Profileer uw bedrijf of organisatie op het festivalterrein. U krijgt hiervoor een ruimte van 4x2m. (inclusief marktkraam van 2x1m) De informatiemarkt is van 15.00 tot 20.00 uur.

Profitorganisaties
€ 500,-
Non-profitorganisaties
€ 250,-

Leeftijdsbandjes 18+

Wij ondersteunen de campagne van NIX18 door uitgifte van 18+ bandjes. Er worden voor beide steden 8.000 bandjes gedrukt.

Per logo (max. 3 logo’s beschikbaar)
€ 750,-

Green Team

Word onze duurzaamheidspartner en help ons om het festival te verduurzamen! Het greenteam loopt rond over het festivalterrein en zamelt bekers in, ruimt afval op.

Ons ‘green-team’ loopt in uw kleding en u wordt meegenomen in de communicatie over het team
€ 750,-

Op maat

Bijvoorbeeld de sponsoring rondom onze Mystery Stage of heeft u zelf een ander tof idee? Dit is natuurlijk altijd bespreekbaar.