OVER

DennisHaage167

Nieuwe ronde, nieuwe kansen?!

Er gloort voor het eerst sinds we te maken kregen met Covid-19 licht aan de horizon. Door de Fieldlab experimenten en het vaccinatieproces is er weer enig perspectief voor de eventbranche en dus ook voor het HBO Intro Festival in Breda! We rekenen ons nog zeker niet rijk en schreeuwen het niet van de daken maar de voorbereidingen voor een live festival buiten zijn begonnen!

Hopelijk kan jij dit jaar je studiejaar goed beginnen, samen met alle eerste én meerderejaars studenten van Avans en Buas. Zet donderdag 9 september 2021 alvast wel in je agenda. Dan krijg krijg je hopelijk de kans om jouw (nieuwe) stad te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en samen met alle hbo-studenten van Breda helemaal los te gaan op onze toffe line-up. 

Naast de altijd vette line-up van de mainstage zijn er nog genoeg andere dingen te beleven. Maak kennis met verschillende studentenverenigingen, onderneem diverse activiteiten met je studiegenoten en vrienden of ga op ontdekkingsreis op de Hang Out. 

Entree is natuurlijk gratis maar aanmelden moet en waarschijnlijk ook nog iets met een sneltest. In juni krijg je bericht van ons hoe je je kan aanmelden en onder welke voorwaarden. Indien alle maatregelen het toelaten ben jij dan in ieder geval gegarandeerd van een plek op het HBO Intro Festival Breda op donderdag 9 september.

Fingers crossed en hopelijk tot dan!!