FESTIVAL UPDATE

Beeld web nieuws bericht lr v3

 

Beste festivalganger,

Helaas wordt het gezien de recente ontwikkelingen weer spannend of het HBO Intro Festival dit jaar doorgaat. Wij zijn positief ingesteld en blijven erin geloven. Tot en met 13 augustus mogen er in ieder geval geen festivals georganiseerd worden waarbij de 1,5 meter losgelaten kan worden.

Zowel Avans als BUas volgen tot die tijd met spanning wat de maatregelen en adviezen zijn vanuit het RIVM na 13 augustus en of we inderdaad op 9 september jullie een mooi festival mogen voorschotelen!

De voorbereidingen op een live festival zijn in ieder geval in volle gang en wat kijken we er met z'n allen naar uit dat we na het online feestje van vorig jaar weer terugkeren live op het Breepark festivalterrein! Wat hebben we dat gemist afgelopen jaar, om over onze KNALDRANG nog maar niet te spreken… We kunnen niet wachten jullie (weer) te zien! We zetten dan ook achter de schermen alvast alles op alles om er speciaal voor de Bredase studenten een mooi feest van te maken. 

Praktische zaken
Het festival is en blijft gratis toegankelijk voor alle studenten van Avans en BUas. Wel is het noodzakelijk dat je je aanmeldt. Iedere geregistreerde student krijgt een uitnodiging, alleen niet allemaal tegelijk. Het aanmeldproces is in volle gang, de eerste bulk heeft al een uitnodiging gekregen. Later deze maand en in augustus volgen nog een tweede en derde ronde met uitnodigingen. Ben dus niet bang dat je geen uitnodiging krijgt!

En corona dan?
We hopen dat iedereen die wil inmiddels is geweest voor tenminste 1 prikkie, maar wat dat betekent voor onze toegang is nog niet precies helder. Of we met de Corona Check App gaan werken, Testen voor Toegang of dat een vaccinatiebewijs/paspoort ook geldt moet nog duidelijk worden. Dat je iets moet kunnen overleggen is in ieder geval wel duidelijk. Door je aan te melden ben je in ieder geval als eerste op de hoogte. Natuurlijk houden we zoals gezegd de richtlijnen van de overheid strak in de gaten en zullen daarnaar handelen indien nodig. Hou in ieder geval de website en onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op dit vlak, want we zullen hier nog vaker over communiceren.

Prijzen pakken!
Wil je kans maken op het fantastisch HBO Intro Festival prijzenpakket met 2 INTRO Festival caps en 25 tokens? Dat kan als je de uitnodiging hebt ontvangen en je je geregistreerd hebt! De volgende stappen zijn daarvoor nodig:

  • In het registratieformulier geef je met een vinkje achter ‘Ik wil kans maken op het HBO INTRO Festival prijzenpakket’ aan dat je mee wilt doen.
  • Zet jezelf op aanwezig op het evenement op Facebook
  • Volg de Facebookpagina van HBO Intro Festival Breda
  • Volg de Instagrampagina van @hbointrobr

 

Zien we je 9 september? Wij hopen in ieder geval van wel!

Groetjes het HBO Intro Festivalteam.