Update HBO Intro Festival

foto corona

Ook wij als organisatie van het HBO Intro Festival Breda hebben natuurlijk te maken met alle perikelen rondom het coronavirus. Voorlopig gaan wij er echter nog steeds vanuit dat het festival op 10 september gewoon doorgaat en we jullie een mooi feestje kunnen voorleggen bij de start van het nieuwe studiejaar! 

BBB DIGITAAL

Één van de aanpassingen is dat we de doorgaans drukbezochte BBB (brainstorm, bier & bitterballen) bijeenkomsten vanwege het coronavirus anders gaan insteken en wel digitaal. Zo kan je nog steeds je zegje doen mbt de invulling van het festival. De eerste digitale BBB is op maandag 30 maart tussen 13.00 en 14.00 uur. Wil je meepraten, mail naar hbointro@avans.nl.

Alle studenten toegang

Afgelopen jaren hadden alleen de 1e jaars studenten toegang tot ons festival. Maar.... goed nieuws...... Dit jaar is het festival weer voor iedereen toegankelijk, dus voor allejaars studenten van Avans Hogeschool en BUas!! Geen introducees mogelijk.

E-TICKET 

Ook dit jaar is het festival gratis maar kom je alleen binnen met een geldig ID en je persoonlijke E-ticket. In mei krijgen alle studenten per mail een uitnodiging toegestuurd met een aanmeldlink. Schrijf je in en je bent er bij!

De komende periode zullen we je regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen mbt het HBO Intro Festival in Breda. Hou de website en de socials in de gaten en mis niks!

STAY SAFE!
STAY POSITIVE!