And the winner is.......

IMG 7305

In navolging van Den Bosch vond ook in Breda donderdag 28 mei jl. de online Battle of the DJ’s plaats en wat was het supervet! Wat hebben we genoten van de onwijs gave clubsetting vanuit Proost Breda. De livestream is gedurende de avond door ruim 2.000 bezoekers bekeken en de livestream is meer dan 5.000 keer geopend. Mooie cijfers dus!

Grote winnaar van de avond was DJ Oricho. De vakjury, bestaande uit bekende namen uit de Bredase DJ scene, vond hem de beste van de 8 deelnemende DJ’s. Zijn spetterende set, waarin hij letterlijk helemaal los ging, sprak de jury het meest aan op techniek en performance. Hij mag dan ook een grote set gaan spelen op 3 september 2020 a.s. op het INTRO FESTIVAL @Home!

Winnaar van de publieksprijs is ÏMperch; hij vergaarde de meeste publieksstemmen en mag binnenkort optreden bij één van de feesten van Studance.

Naast de DJ’s konden de bezoekers ook nog een Battle Corona Pakket verdienen door een ludieke foto of filmpje in te sturen.

Heb je het gemist en wil je de stream nog terugkijken? Dat kan hier!.

Save the Date

Donderdag 3 september 2020 organiseren Avans Hogeschool en Breda University of Applied Sciences,  samen met onderwijspartners uit Den Bosch, de eerste editie van het INTRO FESTIVAL @Home. Zet dus donderdag 3 september met een cirkel eromheen in je agenda want dan is het tijd om in te schakelen op INTRO FESTIVAL @Home.